technologie

PieSync Levert Nu Tweerichtingssynchronisatie Met een Leidende Evenementen Beheerapplicatie

PieSync, een real-time, tweerichtings contact data synchronisatie platform, kan nu met Eventbrite data synchroniseren, een wereldwijd ticketverkoop en evenementen technologie platform die miljoenen evenementen bevoorraadt. 

     (Logo: https://mma.prnewswire.com/media/788946/PieSync_Logo.jpg )

De synchronisatiemotor van PieSync maakt het  voor bedrijven mogelijk om een intelligente verbinding op te zetten tussen Eventbrite en meer dan 155+ cloud-gebaseerde apps in real time. Dit betekent dat organisaties die ervoor hebben gekozen om PieSync te gebruiken en wanneer iemand zich aanmeldt voor een evenement, de data van de deelnemer automatisch in de verbonden applicaties van hun keuze geactualiseerd zal worden.

PieSync werkt databanken bij wanneer een deelnemer zijn data in Eventbrite invoert, en controleert updates in real-time in de bestaande contacten om informatie doelmatig aan te passen. Dit verwijdert het handmatig importeren en exporteren van gegevens en kopieert en verzekert toegang tot de meest bijgewerkte informatie.

Eventbrite gebruikers die ook PieSync gebruiken kunnen engagement met consumenten stroomlijnen en operationele efficiëntie verhogen:

  • Deelnemersvoorkeuren synchroniseren in real time naar de organisatie e-marketingtool
  • Meteen mensen herkennen die zich hebben aangemeld voor evenementen wanneer uitgaande oproepen plaatsvinden
  • Het identificeren van deelnemers als een leidraad in hun CRM applicaties en het updaten van hun belangrijkste resultaten
  • En verzekeren dat deelnemersinformatie bijgewerkt wordt met alle backend boekhoudingsapplicaties

‘PieSync is een gebruikersvriendelijke oplossing dat Eventbrite aanvult door het voor ons mogelijk te maken om de contactinformatie van onze deelnemers met de verkoop- en marketingdiensten in real time te delen. De integratie bespaart ons niet alleen tijd en geld maar verbetert onze dienst ook,’ zegt Andrea Albanese, Social Media Marketing en Digital Communication Advisor bij SMMDAyIT. ‘Het is zo makkelijk als het installeren ervan, vanaf dat punt wordt alles in real time bijgewerkt.’

‘Onze integratie met Eventbrite is slechts een ander goed voorbeeld van het verbinden van op Saas gebaseerde applicaties voor onze consumenten,’ zegt Ewout Meyns, Oprichter en CEO van PieSync. ‘Het bedrijfsleven heeft betrouwbare, eenvoudige en snelle manieren nodig om gegevens te verbinden in zijn verschillende toepassingen en PieSync heeft keer op keer bewezen om uiterst efficiënt te zijn.’

Over PieSync  

PieSync is een snelgroeiende tweezijdig intelligente datasynchronisatie platform voor organisaties die hun ondernemingen willen versterken door hun cloud applicaties te integreren. PieSync verbetert verkoop-, marketing- en dienstprestaties door makkelijk en betaalbaar gegevens te verbinden in op SaaS-gebaseerde ecosystemen en applicaties om relevantie en betrouwbaarheid te verhogen.

PieSync verbindt meer dan 150 applicaties (met elke week nieuwe toegevoegde applicaties) en ondersteunt bedrijven met meer dan 20 werknemers in vele industrieën. PieSync is in Gent, België, gevestigd. Bezoek voor meer informatie http://www.piesync.com.

Ontdek Meer

Probeer het vandaag uit!

Leer Hoe Consumenten Groeien met PieSync – lees meer.

Media Contacten: PieSync, media@piesync.com , +1-(516)-441-0212 (US), +32-(479)-95-41-90 (Europa)

GENT, België, February 5, 2019 /PRNewswire/ —