van onderwerpen

ZTE introduceert de volledig geïntegreerde 2/3/4/5G Common Core-oplossing

Gebaseerd op de 3GPP R15 service-gebaseerde architectuur (SBA), integreert het allerlei toegangsmodi waaronder de Fixed Mobile Convergence (FMC) in de laag van de netwerkfuncties (NF) en netwerkdiensten (NS).

ZTE Common Core bestaat uit netwerkfunctiediensten vastgesteld volgens 3GPP-specificaties en openbare netwerkfunctiediensten. Alle diensten behandelen de verzoeken om autonoom, herbruikbaar en in eigen beheer te zijn. ZTE Common Core levert diensten via de HTTP/2+JSON-interface. Gedistribueerde media-platformen ondersteunen een flexibele invoering en hoogwaardige forwarding, alsmede interactie met het besturingsplatform via het standaard CUPS (PFCP)-interfaceprotocol.

ZTE Common Core, gebaseerd op het cloud native-concept, maakt gebruik van open microservice-componenten, een carrier-grade visueel DevOps-tool en lichtgewichte containertechnologie om netwerkslices en netwerkfuncties uit te rusten met on-demand orkestratie, snelle invoering, flexibele elasticiteit en een hoge betrouwbaarheid. Op basis van volledige virtualisatie, realiseert het de ontkoppeling van een onderliggend cloud-platform en de ontkoppeling van software en hardware, en het maakt gebruik van versnellingstechnologieën voor software en hardware om de hoge snelheid, lage latentie, hoge betrouwbaarheid en andere vereisten van 5G-toepassingsscenario”s te behalen.

In de Fase I en Fase II 5G Core-tests van de IMT-2020 (5G) technologieonderzoek en -ontwikkeling en de 5G-tests met ”s werelds toonaangevende multinationale aanbieders, voldeed het 5G core-netwerk van ZTE aan alle uitgebreide testen en validatie met betrekking tot zijn op service gebaseerde architectuur, netwerkslicing, 5G-serviceprocedure, edge computing en andere belangrijke technologieën en werd het uitermate geprezen door de IMT-2020 (5G)-promotiegroep.

In vergelijking met het bieden van 5G-toegang door 4G EPC te upgraden, accepteert de 2/3/4/5G volledig geïntegreerde Common Core-oplossing de 3GPP-standaard SBA om gebruikers betere end-to-end ervaringen te bieden en om aanbieders van een meer verfijnd QoS-beheer te voorzien, evenals een meer flexibele invoering en gestandaardiseerde service-interfaces waardoor diensteninnovatie snel verbeterd kan worden. Daarnaast kunnen aanbieders met de Common Core-oplossing meerdere upgrades van draadloze- en kernnetwerk vermijden, waardoor de TCO (total cost of ownership – totale eigendomskosten) voor aanbieders aanzienlijk verminderd zal worden.

Als ”s werelds toonaangevende leverancier van geïntegreerde communicatieoplossingen, en vasthoudend aan de strategie van ‘Toonaangevende 5G-innovaties’, zet ZTE zich in om hoogwaardige diensten te leveren aan klanten wereldwijd. De introductie van de volledig geïntegreerde Common Core-oplossing is een grote stap voor ZTE in de richting van de industrialisatie van het 5G-kernnetwerk, waarbij de basis gelegd wordt voor de commercialisatie en evolutie van het 5G-kernnetwerk.

Over ZTE

ZTE is een leverancier van geavanceerde telecommunicatiesystemen, mobiele apparatuur, en zakelijke technologie-oplossingen voor consumenten, telecommunicatiemaatschappijen, bedrijven en klanten van de publieke sector. In het kader van ZTE”s strategie zet het bedrijf zich in om klanten geïntegreerde end-to-end innovaties te bieden zodat uitmuntendheid en waarde geleverd kunnen worden wanneer de bedrijfstakken voor telecommunicatie- en informatietechnologieën samenkomen. ZTE is genoteerd aan de beurzen van Hongkong en Shenzhen (H aandelencode: 0763.HK / A aandelencode: 000063.SZ), en zijn producten en diensten worden verkocht aan 500 aanbieders in meer dan 160 landen. ZTE wijdt 10 procent van zijn jaarlijkse omzet aan onderzoek en ontwikkeling en heeft een leidinggevende functie in organisaties voor het vaststellen van internationale normen. ZTE is toegewijd aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en maakt deel uit van het UN Global Compact initiatief. Ga voor meer informatie naar www.zte.com.cn.

Contactpersonen media:
Margaret Ma
ZTE Corporation
Tel: +86 755 26775189
E-mail: ma.gaili@zte.com.cn     

 

SHENZHEN, China, 28 februari 2018 /PRNewswire/ — ZTE Corporation (0763.HK / 000063.SZ), een belangrijke internationale leverancier van oplossingen op het gebied van telecommunicatie, enterprise- en consumententechnologie voor het mobiele internet, heeft vandaag tijdens het Mobile World Congress 2018 in Barcelona, de volledig geïntegreerde 2/3/4/5G Common Core-oplossing geïntroduceerd.